Diensten

Waar we goed in zijn

Betonvloeren

ADF vloeren is specialist op het gebied van gewapende betonvloeren, samen met de klant bespreken we in het voortraject de eisen waaraan uw betonvloer moet voldoen en passen daar onze voorstellen op aan. Na goedkeuring zullen wij zorgdragen voor een nauwkeurige uitvoering en ons daarbij aanpassen aan de samen met de klant gemaakte planning.

Het storten met de gewenste betonkwaliteit, het monolithisch vlinderen van de vloer, het aanbrengen van de gewenste slijtlaag en verdere afwerking zullen vooraf nauwkeurig met de klant worden afgestemd en ook als zodanig worden uitgevoerd

Cementdekvloeren

Of het nu voor een aanbouw, woonkamer of een kantorencomplex bestemd is ADF Vloeren kan u voorzien van een op maat gemaakt voorstel van de door u gewenste uitvoering en methode van het aanbrengen van een cementgebonden dekvloer , waarop u later een mooie eindvloer kunt aanbrengen.

Egalinevloeren

Het egaliseren van een oude vloer lijkt een eenvoudig karwei, maar kan toch de nodige vragen en problemen opleveren. Bij ADF Vloeren kunt u terecht voor een degelijk advies over materiaalkeuze en uitvoering van deze werkzaamheden. Betreft het nu een design eindvloer of een egalisatie van een oude vloer. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen en ideeën en wij zullen voor een gedegen en nauwkeurige uitvoering zorgdragen.

Coatingvloeren

“Coating” een duur woord voor verf, Nee toch niet , er zijn zeer veel verschillende soorten coating beschikbaar zowel voor industrie als particulier. Laat u helpen om door ADF Vloeren hierin een geschikt product te vinden dat aan de eisen die u aan uw vloer stelt kan voldoen. Ook willen wij natuurlijk graag de werkzaamheden bij u uitvoeren

Scroll to top